Udgivet i Vores Mange Gaveideer

4 gode gaveideer til moren der ikke får søvn nok

Af Gaver-til-mor.dk

Det mest fantastiske er at blive mor. Den bedste lykkefølelse man kan forestille sig. Men noget der kan give skår i glæden, er når man ikke får sin nattesøvn. Faktisk kan det helt føles som tortur, når man natten igennem bliver afbrudt i sin søvn. Netop som nybagt mor har man brug for sin søvn. Nok søvn er vigtigt i forhold til mælkeproduktionen, hvis du ammer.

Men ikke kun det. Søvn er super vigtig for at have overskud til din baby og eventuelt søskende. Her kommer der 5 gode gaveideer til moren, der ikke får søvn nok. Bliv inspireret til at give den helt rigtige gave til den trætte mor.

1. Produkter til hjemmespa

Den nybagte mor der ikke får søvn nok, kan ofte også have svært ved at finde tid og overskud til, at gøre noget godt for sig selv. Som veninde, mand eller bedstemor til den nybagte mor, kan man have lyst til at forkæle hende lidt. Eller måske bare have lyst til at gøre noget godt for hende.

Hvis man har en lille baby, kan det være svært at forlade hjemmet i kortere eller længere tid ad gangen. Så en gave der kan bruges eller nydes i hjemmet, vil her være optimal. Man kunne for eksempel købe nogle rigtig lækre spaprodukter til hende. En lækker ansigtsmaske, badesalt eller en lækker kur til trætte fødder.

Der er mange muligheder for at forkæle en træt mor, selvom det skal være inden for hjemmets fire vægge.

2. Praktisk hjælp

Noget som mange måske overser, når man tænker på en gave til en træt mor, er praktisk hjælp. Måske trænger den trætte mor til lidt uafbrudt søvn. Så kunne du give en tur ud og trille med barnevognen, så både mor og barn får noget tiltrængt søvn. eller du kunne give et klippekort til støvsugning og hjælp til tøjvask.

Mange nybagte forældre, som får for lidt søvn, kan have svært ved at finde tid og overskud til at lave hjemmelavet mad. Måske kunne du komme med nogle retter til fryseren, eller hjemmebagte boller, der er nemme at tage op af fryseren i en snæver vending.

Der er flere forskellige muligheder for at give en gave i form af praktisk hjælp. Kun fantasien sætter grænser.

3. Hjælp til bedre søvn

Når man er udkørt og mangler sammenhængende søvn, er ens største ønske at få hjælp til en bedre søvn. Faktisk findes der utrolig mange forskellige produkter, der kan hjælpe til en bedre søvn. Især et produkt er virkelig lækkert og nemt at tilgå. Nemlig en lækker sovemaske

Med en sovemaske skærmer man sig selv fra omverdenen og kan falde i bedre og dybere søvn. Hvilket er smart, når man måske ikke kan få så mange sammenhængende timer på grund af baby. Så hvis du ønsker at give en gave, der virkelig også glæder på den lange bane, så overvej en sovemaske.

4. Spa eller wellness oplevelse

Efter en lang periode med afbrudt søvn eller meget lidt søvn, trænger man virkelig til noget forkælelse. Så hvorfor ikke give den trætte mor en spa eller wellness oplevelse. Enten sammen med dig eller hendes kæreste. På den måde kan den trætte mor få mere overskud til hverdagen med den lille baby. Det giver fornyet energi med en tur i wellness.

Måske kan du kombinere denne gave med pasning af barnet imens. Efter en dejlig omgang wellness kan hun igen tage fat i hverdagen, og har på den måde fået opladet hendes batterier. Når du vælger gaven til den trætte mor, så tænk over hvad du helst selv vil have. Det er også ofte det andre gerne vil have.