Udgivet i Vores Mange Gaveideer

Et oppusteligt badekar er den perfekte gave til mor - 2 grunde til hvorfor

Af Gaver-til-mor.dk

Skal du finde på en god gaveide til morsdag? Det kan nogle gange være svært at finde på noget, fordi ens mor typisk har alt det hun skal bruge. Når det kommer til gaver, så er det altid tanken der tæller. Din mor vil derfor blive glad for det du giver hende uanset hvad det er.

Som barn er det rart at kunne give sin mor en god og brugbar gave, så hun også kan bruge noget tid på sig selv. Derfor er selvforkælelsesgaver altid et stort hit. Find på noget kreativt, så din mor til enhver tid kan forkæle sig selv.

Køb et oppusteligt badekar

Ifølge spørgeundersøgelser er en unik gaveide til sin mor et oppusteligt badekar. Uanset hvor meget plads hun har i sin bolig, så kan det oppustelige badekar altid pakkes sammen til ingenting, så hun kan have det opbevaret et fornuftigt sted uden det fylder. Hverdagen er typisk fyldt med mange gøremål der skal ordnes. Derfor er det rart at ens mor en gang imellem kan tage badekarret frem og bruge lidt tid på sig selv. Enhver mor har fortjent lidt tid alene, så batterierne kan lades op. 

En afstressende effekt på kroppen

Der er mange grunde til at din mor skal have et oppusteligt badekar. Når du har et badekar, så er det muligt at kunne tage et langt varmt bad uden der bruges for meget vand. Du fylder badekarret op, også er det den mængde vand du bruger under hele badeturen.

Studier har vist, at et langt varmt bad har en afstressende effekt således, at du kommer helt ned i gear. Det er godt for både krop og sjæl, da du kommer til at slappe af og kan lade tankerne flyde. Føler din mor sig en smule stresset, bør hun hive badekarret frem. 

Sundhed fremfor alt

Ifølge forskning er et karbad langt sundere for huden, da de døde hudceller har tid til at blive fjernet nænsomt fra din krop. Når du går i badekar, er det typisk for at sidde i det et stykke tid i forhold til et brusebad, der hurtigt er overstået. Huden har brug for rigelig varmt vand, så det yderste hudlag kan få lov til at afgive de døde hudceller.

Det fungerer sådan at det varme vand sørger for at den yderste hud bliver svulmet op således, at de døde hudceller automatisk løsriver sig. Du ender dermed med en dejlig hud, der er fri for døde hudceller ved at tage et dejlig varmt karbad en gang imellem.

Find et oppusteligt badekar din mor kan lide

Et oppusteligt badekar er ikke bare et oppusteligt badekar, da der findes mange modeller på det danske marked. Derfor anbefales det at du tjekker markedet ud og finder et, der vil falde i din mors smag. Har din mor en yndlingsfarve, er det oplagt at finde et badekar i den farve. Der findes også forskellige størrelser på badekarrene. Derfor gælder det også om at overveje hvor stort det må være i forhold til hvor meget plads der er i din mors hjem når det er oppustet og skal stå et sted i hjemmet. 

Lav en unik gaveindpakning 

Når du har fundet det perfekte oppustelige badekar til din mor, gælder det om at lave en sjov og spændende indpakning. Du kan f.eks. vælge at lave en snydegave, så hun bliver nysgerrig efter hvad der kan være i pakken. Du kan også vælge at gøre selve udseende på gaven utrolig indbydende. Er din mor f.eks. vild med blomster, kan du finde noget flot indpakningspapir med blomstermotiv på. På denne måde vil din mor slet ikke være i tvivl om at gaven er til hende.