Udgivet i Vores Mange Gaveideer

En graviditetspude er en perfekt gave til den kommende mor - læs her hvorfor

Af Gaver-til-mor.dk

Det er en fantastisk ting at være gravid, men det kan også være hårdt. Man vokser et liv inde i sig, og derfor fortjener man som det mindste at sove godt. Men når man er gravid, kan det være svært at falde til ro om natten.

Det kan være en sparkende baby, mave i vejen, uro i benene, tissetrang og meget mere. Mange vil helst sove på siden, da det er den stilling, som mindsker trykket fra maven mest muligt. Men det kan være svært at finde den rigtige støtte, og man kan hurtig komme til at føle sig rastløs.

Derfor er den ultimative gave til en gravid en graviditetspude. En graviditetspude kommer i flere forskellige varianter, og har flere forskellige funktioner som kan hjælpe den kommende eller nybagte mor. 

Her finder du de bedste graviditetspuder

Kender du en kommende mor, som du holder af, så forkæl hende med en graviditetspude og giv hende en nemmere graviditet. Hun fortjener nemlig en god nattesøvn, inden hendes hendes nætter for alvor bliver søvnløse, når den lille kommer.

Det kan også være, at det er dig selv, der er gravid og vil forkæle dig selv med den bedste gave. Du finder de bedste og mest solgte graviditetspuder her og får overblik over de bedste puder til gravide, som findes. Du finder links til flere forskellige slags graviditetspuder og ammepuder på hjemmesiden, og puderne er testet og vurderet, så du kan sammenligne dem og slipper for fejlkøb.

Du slipper dermed også for at skulle google dig frem og tilbage i flere timer, her får du nemlig direkte links til de populæreste puder. Det er en gave, som du er garanteret, at den kommende mor bliver glad for og værdsætter.

God søvn er nemlig altafgørende for en kvindes velbefindende og overskud under graviditeten. Du kan på linket også finde svar på alle dine spørgsmål inden for graviditetspuder, såsom materiale, vedligeholdelse osv.

Hvis du giver en graviditetspude i gave, kan du roligt købe en med til dig selv også. Den kan nemlig også bruges af ikke-gravide, der blot ønsker at forbedre deres søvn og få ekstra støtte.

Sådan fungerer graviditetspuden:

Støtter hele kroppen: Vi er vant til, at vores pude kun støtter vores nakke og hoved. En graviditetspude er lang og støtter alt efter typen også ryggen, maven, hofterne og benene.

Gør det muligt at ligge på siden: En graviditets/kropspude er designet sådan, at den giver gravide mulighed for at ligge godt på siden. Den giver også mulighed for at ligge med benet oppe, hvilket mange gravide foretrækker, og samtidig lettes trykket på blæren. En graviditetspude er samtidig formet sådan, at der er udhulet en plads til maven, hvilket er altafgørende for at føle sig godt tilpas og afslappet.

Tilpasser sig: I modsætning til mange andre puder så tilpasser graviditetspuden sig den individuelle krop og former sig derefter. Den giver derfor maksimal støtte og komfort.

Kan også bruges efter fødslen: En graviditetspude kan være til stor nytte selv efter babyen er født. Når baby er blevet født, kan han/hun lægges i midten af den U-formede pude. Dette vil give tryghed og varme, som en baby er vant til fra morens mave.

Sådan fungerer ammepuden:

Hvis en kvinde ammer, så fylder amningen meget i de første stadier af barnets liv, og det kan derfor også blive hårdt. Med en ammepude bliver amningen lettere for både mor og barn.

Den aflaster moren, ved at støtte barnet, så barnet ligger fast og stabilt ved brystet. Dermed kan amningen blive afslappet, og der slippes der for ømme arme og smerter i ryg og nakke.